Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
هیچ فرقی نمیکنه توی آرشیو گروه به فایل هست که انواع تمکن بانک های مختلف رو باهم مقایسه کرده. میتونید به اون یه نگاه بندازید اما در کل هیچ فرقی ندارن. اینکه بانکتون قیمت دلار رو دولتی یا آزاد حساب کنه هم اهمیتی نداره چون آفیسر از قیمت واقعی دلار اطلاع داره
2021-09-28 06:26:00

Similar Question:
#باز کردن حساب

برای تمکن مالی من میخوام قولنامه ماشین بزارم که فروختم و حدودا ۷۰۰ تومن قیمت ماشین میشه بعد به نظرتون میتونم الان یک حساب ارزی باز کنم و حدود ۳۰ هزار دلار امریکا بزارم داخل حساب و تمکن بگیرم و توضیح بدم پول ماشینم بوده که فروختم و دلارش کردم گذاشتم توی حساب؟ تاریخ باز کردن حساب ارزی و گرفتن تمکن حدودا زیر یک هفته میشه
2021-08-30 09:48:00 #Canada [باز کردن حساب] ویزا

چه حساب ارزی باز کنیم؟ فرقی دا ه؟ ۱.حساب قرض الحسنه پس انداز ارزی 2 قرض الحسنه جاری ارزی 3. سپرده مدت دار ارزی و اینکه کدوم بانک بهتره واسه باز کردن حساب ارزی؟
2021-09-18 01:12:00 #Canada [باز کردن حساب] ویزا

به نظرتون بهترین موقع برای یک رشته برای اپلای در کشور کانادا در چه مقطعی هست دکترا یا ارشد؟؟
2021-08-31 13:57:00 #Canada

کسی تجربه ای داره از اینکه آیا افرادی که تو قرنطینه اند به صورت فیزیکی هم کنترل میشن یا نه؟ یعنی آیا در محل قرنطینه کسی برای بازدید میاد یا نه؟
2021-09-04 13:40:00 #Canada

برای تمکن مالی من میخوام قولنامه ماشین بزارم که فروختم و حدودا ۷۰۰ تومن قیمت ماشین میشه بعد به نظرتون میتونم الان یک حساب ارزی باز کنم و حدود ۳۰ هزار دلار امریکا بزارم داخل حساب و تمکن بگیرم و توضیح بدم پول ماشینم بوده که فروختم و دلارش کردم گذاشتم توی حساب؟ تاریخ باز کردن حساب ارزی و گرفتن تمکن حدودا زیر یک هفته میشه
2021-08-30 09:48:00 #Canada